Tsavdaris Travel Οδικές εκδρομές Τριήμερο Καθαράς Δευτέρας 4ήμερη οδική εκδρομή στην ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ & ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΙΑ

Τριήμερο Καθαράς Δευτέρας 4ήμερη οδική εκδρομή στην ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ & ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΙΑ1η Ημέρα:Σκύδρα-Κωνσταντινούπολη 4/3/2022

Αναχώρηση νωρίς το πρωί από την πόλη μας. Μέσω Εγνατίας Οδού και περνώντας έξω από Καβάλα, Ξάνθη, Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη καθώς κάνουμε τις απαραίτητες στάσεις για ξεκούραση φθάνουμε στα σύνορα των Κήπων. Έλεγχος ταξιδιωτικών εγγράφων και στις 2 πλευρές, σύντομη στάση στο κατάστημα αφορολογήτων ειδών. Περνώντας την γέφυρα του ποταμού Έβρου την οποία μοιράζονται οι δύο χώρες, είσοδος στην Τουρκιά. Συνεχίζουμε την διαδρομή μας στην Ανατολική Θράκη, ταξιδεύοντας παράλληλα με την ακτή της θάλασσας του Μαρμαρά περνώντας από Κεσσάνη & Ραιδεστό(στάση στα περίχωρα της Ραιδεστού), συνεχίζουμε και φθάνουμε στην Βασιλίδα των Πόλεων. Παράλληλα με τα θεοδοσιανά τείχη πρώτος μας σταθμός η Ιερά Μονή Μπαλουκλί με τους Τάφους των Πατριαρχών(Ζωοδόχου Πηγής). Εν συνεχεία συνεχίζουμε δίπλα από τα Βυζαντινά τείχη των αυτοκρατόρων Ιουστινιανού και Θεοδοσίου, όπου θα θαυμάσουμε την μεγαλοπρέπεια τους και θα δούμε την περίφημη Κερκόπορτα της Άλωσης. Επίσκεψη-Ξενάγηση στην Ιερά Μονή Βλαχερνών, εκεί όπου  ψάλθηκε  για πρώτη φορά ο Ακάθιστος Ύμνος ¨το Υπερμάχω Στρατηγώ τα νικητήρια¨ το 626 μ.Χ. Καταλήγουμε στο Οικουμενικό Πατριαρχείο όπου θα επισκεφθούμε τον Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι. Αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Χρόνος ελεύθερος για βόλτα,καφέ,φαγητό,γλυκό,ψώνια στην κεντρική οδό του Πέραν (σημερινή Ιστικλάλ).     Διανυκτέρευση.

2η Ημέρα:Κωνσταντινούπολη/Ξενάγηση πόλης 5/3/2022

Αφού πάρουμε το πρωινό μας ξεκινάμε την ξενάγηση μας στην Πόλη. Αρχίζουμε με την κρουαζιέρα μας στα στενά του χιλιοτραγουδισμένου Βοσπόρου(προαιρετική). (Με ξενάγηση). Θα δούμε περιοχές από την ευρωπαϊκή και την Ασιατική πλευρά όπως:Το παλάτι του Ντολμά Μπαξέ , την περιοχή του Μπεσίκτας(το παλιό βυζαντινό Διπλοκώνιο), την περιοχή του Ορτάκιον(Μεσοχώριον), την πρώτη κρεμαστή γέφυρα του Βοσπόρου που ενώνει τις 2 ηπείρους την περιοχή του Κουρούτσεσμε(Ξηροκρήνη), με τον Ναό του Αγίου Δημητρίου(πρώην Πατριαρχικός Ναός), την περιοχή του Αρναούτκιον(Μέγα Ρέμα) με την εκκλησία των Ταξιαρχών, το Μπεμπέκ, το κάστρο της Ευρώπης(Ρούμελι Χισάρ), και την δεύτερη κρεμαστή Γέφυρα του Βοσπόρου. Οι παραπάνω περιοχές βρίσκονται στην Ευρωπαϊκή ήπειρο. Κατά την κάθοδο μας θα έχουμε θα έχουμε την δυνατότητα να δούμε στην Ασιατική Πλευρά του Βοσπόρου το κάστρο της Ανατολής(Ανάντολου Χισάρ), το παλάτι του (Κιουτσουκσού), την περιοχή του (Καντέλι), την στρατιωτική σχολή, το ανάκτορο(Μπειλαίρ Μπέη Σαράι), την περιοχή της παλιάς Χρυσούπολης και τον Πύργο του Λέανδρου(Κις Κουλεσί). Κατά την επιστροφή μας περνάμε κάτω από την γέφυρα του Γαλατά για να επιστρέψουμε στον Κεράτιο Κόλπο όπου και τελειώνει η κρουαζιέρα μας. Αναχωρούμε για το Ιστορικό Κέντρο,(sultanahmet) στην παλαιά Βυζαντινή Πόλη. Θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε και να ξεναγηθούμε  στον Βυζαντινό Ιππόδρομο με τον  Αιγυπτιακό ΟΒελίσκο, την Ελικτή στήλη των Δελφών, την Γερμανική Κρίνη του 1898, την στήλη του Κωνσταντίνου,  το Μπλέ Τζαμί, την Βυζαντινή Υπόγεια δεξαμενή του Ιουστινιανού, το παλάτι Τοπ Καπί και θα καταλήξουμε στην  χιλιοτραγουδισμένη Αγία Σοφία. Αναχώρηση για την Σκεπαστή Αγορά (καπαλί τσαρσί) με τα 5.000 μαγαζιά για αγορές, αμέτρητα προϊόντα όπως δερμάτινα είδη, αναμνηστικά, αντίκες, είδη δώρων κ.α. είναι στην διάθεση σας εξασκώντας πάντα τις διαπραγματευτικές σας ικανότητες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος. Προαιρετική διασκέδαση στο  Kumkapi(Kοντοσκάλι), με live oriental μουσική και φρέσκο ψάρι και κρέας και ντόπιο yeni raki.  Διανυκτέρευση.

3η Ημέρα:Κωνσταντινούπολη/Ξενάγηση Πόλης/Πριγκηπονήσια 6/3/2022

Πρωινό και αναχώρηση για την Ασιατική πλευρά της πόλης, με πρώτη στάση για να ξεναγηθούμε στο παλάτι των Σουλτάνων το περίφημο Ντολμά-Μπαξέ με τα χρυσά δωμάτια. Συνεχίζουμε την διαδρομή μας και περνώντας την κρεμαστή γέφυρα του Βοσπόρου που ενώνει Ευρώπη & Ασία φθάνουμε στην Χαλκηδόνα(ΟρτάκιοΪ) και στο λιμάνι Μπότσαντσι όπου θα πάρουμε το ναυλωμένο πλοιάριο για να μεταβούμε στα Πριγκηπονήσια(Χάλκη & Πρίγκηπος)-(προαιρετική κρουαζιέρα/ολοήμερη εκδρομή). Στα νησιά δεν υπάρχουν αυτοκίνητα και οι συγκοινωνίες εκτελούνται αποκλειστικά από άμαξες και ποδήλατα. Σημαντικά μνημεία ελληνικού χριστιανικού ενδιαφέροντος είναι η Ιερά μονή Αγίου Γεωργίου του Κουδουνά στην Πρίγκηπο και η Μεγάλη Θεολογική Σχολή της Χάλκης. Μεσημεριανό γεύμα σε τοπικό εστιατόριο.Το απόγευμα επιστροφή στην Κωνσταντινούπολη. Χρόνος ελεύθερος.     Διανυκτέρευση.

4η Ημέρα: Κωνσταντινούπολη – Σκύδρα 7/3/2022-Καθαρή Δευτέρα

Πρωινό και αναχώρηση για το Istanbul Forum. Εμπορικό κέντρο με πάρα πολλά καταστήματα όλων των ειδών με γνωστές φίρμες σε εξαιρετικές τιμές και άριστη ποιότητα,café, εστιατόρια και φυσικά το μεγαλύτερο ενυδρείο της Ευρώπης, όπου μπορείτε να το επισκεφθείτε. Το μεσημέρι αναχώρηση για Ελλάδα. Άφιξη στα σύνορα. Έλεγχος ταξιδιωτικών εγγράφων. Μετά τις απαραίτητες στάσεις για ξεκούραση φθάνουμε το βράδυ στην πόλη μας με τις ωραιότερες αναμνήσεις.

Η ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

1)Μεταφορά με καινούργιο πολυτελές κλιματιζόμενο λεωφορείο.

2)Μεταφορές-περιηγήσειςς του προγράμματος.

3)Ξεναγήσεις του προγράμματος.

4)Επίσημος ελληνομαθής ξεναγός και τις 4 ημέρες.

5)3 διανυκτερεύσεις σε πολυτελές κεντρικό ξενοδοχείο 4**** Ά CAT. Στην πλατεία ταξίμ(Πέραν)

6)Αρχηγό-συνοδό του γραφείου.

7)Φόρος διαμονής

8)ΦΠΑ

9)Ταξιδιωτική ασφάλεια.

10)Πρωινά σε μπουφέ στο ξενοδοχείο διαμονής.

11)Μοριακό PCR TEST υποχρεωτικά για όλους(εμβολιασμένους και μη)

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΕΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΕΙΦΘΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ.

Παραλαβή ταξιδιωτών από τις πόλεις:

Έδεσσα,Σκύδρα,Γιαννιτσά,Θεσσαλονίκη,Καβάλα,Ξάνθη

…Στα βήματα του Αυτοκράτορα Κωνσταντίνου Παλαιολόγου

Ταξιδέψτε μαζί μας και ζήστε μια εξαιρετική εμπειρία στην ΠΟΛΗ των πόλεων.

Ρίξτε μια ματιά από ψηλά στα παρακάτω videos και πάρτε μια μικρή γεύση…

KONSTANTINOPLE
KONSTANTINOPLE
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ/1125 M.X/BYΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ(ΠΑΛΑΙΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΠΟΛΗ)

4 thoughts on “Τριήμερο Καθαράς Δευτέρας 4ήμερη οδική εκδρομή στην ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ & ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΙΑ”

 1. Ο/Η Αλκης Λαγοματης λέει:

  Η εκδρομή των Θεοφανείων πριν μερικές ημέρες ήταν εξαιρετική. Άψογη οργάνωση, ξεκουραστο προγραμμα, υπέροχο ξενοδοχείο στο κεντρο της πολης, πολυ κοντά στην κεντρική οδό του Πέραν, το λεωφορείο άριστο και πεντακάθαρο. Τι να πω για τον ξεναγο τον κυριο Μαζουρ και τον οδηγό μας τον κυριο Νίκο Τσαβδάρη, δεν υπάρχουν λόγια… Εξαιρετικοί!!! Περάσαμε τέλεια. Είχαμε χρόνο να γυρίσουμε παντου, είδαμε και ξεναγηθηκαμε σε μέρη και τοποθεσίες ακριβώς όπως αναφέρονταν στο προγραμμα. Τα έξτρα του προγραμματος ήταν η επίσκεψη στο παλατι των Σουλτανων και στο εμπορικό mall την τελευταία ημέρα κατά την επιστροφή μας. Σας ευχαριστουμε θερμά.
  Κλείνοντας θα ήθελα να μας κρατήσετε 6 θέσεις και για αυτή την εκδρομή (Καθαρά Δευτέρα) η οποία βλέπω είναι σε εξαιρετική τιμή. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα περασουμε και παλι θαυμάσια.

  1. Ο/Η Tsavdaris Nikolaos λέει:

   Σας ευχαριστούμε θερμά για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη που δείχνετε όλα τα χρόνια που ταξιδεύετε μαζί μας κύριε Λαγομάτη.
   Έχει γίνει κράτηση για 6 άτομα. Παρακαλώ όπως μου στείλετε ταυτότητες μπρος-πίσω όψη των άλλων ταξιδιωτών. Την δική σας και της συζύγου τις έχουμε στο αρχείο.
   Σας ευχαριστώ

 2. Ο/Η Στάθης Γεωργίου λέει:

  Ωραία εκδρομή, εξαιρετικό προγραμμα
  Είστε οι καλύτεροι με διαφορά!
  Θα έρθουμε σίγουρα… Νικόλα είμαστε μεγάλη παρεα, χωράμε?

  1. Ο/Η Tsavdaris Nikolaos λέει:

   Καλησπέρα σας κύριε Στάθη!
   Ναι φυσικά, στείλτε μου τις ταυτότητες σας μπρος-πίσω στο e-mail.reservation@tsavdaristravel.com
   Σας ευχαριστώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *