Η εταιρία

Tsavdaris Travel Η εταιρία

Το Γραφείο Γενικού Τουρισμού TSAVDARIS TRAVEL ιδρύθηκε το 1977 από τον κο Τσαβδάρη Ιωάννη και από τότε εδρεύει στη Σκύδρα. Η εμπειρία & η αγάπη του για τα ταξίδια, του δίνει την ιδέα να ιδρύσει ένα ταξιδιωτικό γραφείο στην περιοχή και να μοιραστεί τις υπέροχες εμπειρίες του με τον υπόλοιπο κόσμο. Αρχικά πραγματοποιεί ταξίδια σε όλη την Ελλάδα αλλά και στην Τουρκία. Σε σύντομο χρονικό διάστημα ταξιδεύει σε όλη την Ευρώπη. Το έτος 2000 αναλαμβάνει την επιχείρηση η δεύτερη γενιά της οικογένειας και από τότε εξελίσσετε συνεχώς με νέους προορισμούς και ταξίδια σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για μια συνεχώς αναπτυσσόμενη οικογενειακή επιχείρηση.

Σήμερα, μετά από 44 χρόνια επιτυχημένης πορείας σε διάφορες τουριστικές δραστηριότητες, πρώτος στόχος και άξονας της πορείας του παραμένει η προσφορά υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.

Όλα αυτά τα χρόνια διοργανώνει με ασφάλεια,συνέπεια & επαγγελματισμό τα ταξίδια και τις μεταφορές των πελατών με σεβασμό στις ανάγκες τους, καλύπτοντας με αξιοπιστία ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών για όλες τις απαιτήσεις και επιθυμίες. Κυριότερος σκοπός να προσφέρει σύγχρονες & υψηλού επιπέδου τουριστικές & ταξιδιωτικές υπηρεσίες στο ευρύ ταξιδιωτικό κοινό.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό του βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σας, να σας προσφέρει με ευγένεια και μοναδική ευελιξία, τις καλύτερες λύσεις στις καλύτερες τιμές!